Sockerfri äppelpaj

Ikväll slängde jag ihop en äppelpaj, helt utan socker!
Blev riktigt gott faktiskt så självklart delar jag med mig av receptet;

1 äpple
5 gram smör
1 dl havregryn
1/2 dl riven kokos
1 tsk Sukrin Melis (sötningsmedel utan kalorier, kan uteslutas)
Ca 1 tsk flytande honung
En skvätt vatten
Kanel efter smak

- Skala och hacka upp äpplet.
- Lägg i en form och häll över vatten, lite honung och så mycket kanel du vill ha.
- Smula ihop smör, Sukrin Melis, havregryn och kokos. Häll det sedan över äpplet i formen.
- Jag gräddade längst ner i ugnen, varmluft, på ca 175 grader i 20 minuter. Jag vill gärna ha äpplet mjukt, därav vattnet så det får koka ihop sig och bli riktigt mjukt och kladdigt.

Jag serverade med en klick proteinpudding med vaniljsmak. Perfekt mellis, fika eller frukost som dessutom är nyttigt!